Rabobank | bank | Utrecht | NL | fotografie: Atomis

Rabobank Utrecht

In the renovated office building on Beneluxlaan is the second core office of Rabobank Utrecht established. With the renovation the entrance has been transformed into a welcoming nature with customers and employees who are received in a “living room” -like setting. In working areas is through voids and a main wooden staircase a visual and physical link between the various departments. On the fifth floor is an inviting work and restaurant area overlooking the city of Utrecht.

For the lighting in the convention center on the 5th floor on the traffic areas two tracks with Mitron LED spots were chosen, some of an amber filter was provided for the desired color effect. The spots projected on a set of triangular diffuse translucent panels architect Eric Wezenberg designed especially for this space. Above the lounge areas and meeting places Atomis developed a Luminaire Suspension System which dimmable Meson round 160 LED fixtures. The interview rooms, offices and the call center are illuminated with 190 LED fixtures Meson round.

Project: Rabobank Utrecht BeneluxlaanPlace: Utrecht
Client: Rabobank Utrecht
Architect: OIII architecten, projectarchitect: Anouk Dekker en Eric Wezenberg
Project team: Cathelijne Vreugdenhil, Yves Selam, Martin Vinkestijn, Edwin Kamphorst

Pin It on Pinterest

Share This