• Fusion klimaatplafondarmatuur 105x1700 detail 2 Fusion-K climate

FUSION-K LUMINAIRE VOOR KLIMAATPLAFONDS

  • Fusion K 1200 Fusion-K climate

Fusion-K is een state-of-the-art led lichtconcept voor toepassing in klimaatplafonds. Het ledarmatuur is ontwikkeld als alternatief voor T8 en T5 fluorescentiearmaturen in renovatie- en nieuwbouw projecten. Daarbij komen alle voordelen van ledverlichting waaronder de uitstekende dimbaarheid, lange levensduur en het onderhoudsvrije karakter. Met de beschikbare daglichtregeling is een totale energiebesparing tot zelfs 85% mogelijk.

Om ervoor te zorgen dat het armatuur naadloos aansluit bij het gekozen klimaatplafond, worden de armaturen op klant-order gefabriceerd. Verschillende afmetingen en finishes zijn beschikbaar. De armaturen worden gemaakt van plaatstaal dat wordt gepoedercoat. De montage van de units is afhankelijk van het type plafondsysteem. De armaturen worden volledig in Nederland gefabriceerd en geassembleerd. Optionele plenum-afzuiging kan verzorgd worden door een sleuf over de gehele lengte van het armatuur. Dit maakt een nagenoeg onzichtbare plenumafzuiging mogelijk.

Fusion-K is uitgerust met een micro-prismatische lens met een lage oppervlakteluminantie (UGR<19). De armaturen zijn hierdoor uitermate geschikt voor toepassingen in bijvoorbeeld kantooromgevingen, scholen en zorginstellingen. Design: Philip Feenstra, 2014 Atomis biedt vrij in de ruimte aan te brengen BIM modellen (Non-hosted) en  BIM modellen die een reflectievlak verbonden worden (“F” = Face-based). De BIM bestanden zijn gebouwd volgens de European MEPcontent Standard (EMCS). https://www.mepcontent.eu/emcs?language=EN-EN&cc=NL

Fusion_K_NL

Fusion K Luminaire for climate control ceilings Fusion-K climate
pdf icoon e1432027979524 Fusion-K climate

SPECIFICATIONS PDF

Fusion-K climate

PHOTOMETRICS

Fusion-K climate

BIM FILES

Pin It on Pinterest

Share This